Wil jij spiermassa opbouwen? Dan is het goed dat je de juiste oefeningen per spiergroep uitvoert. Om je hier nadere informatie over te verschaffen zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal oefeningen die ervoor zorgen dat je exponentieel zult groeien in spiermassa. Mocht je naar aanleiding van dit artikel toch nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag bij het uitkiezen van goede oefeningen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste oefeningen zult uitvoeren waardoor je sneller spiermassa zult realiseren dan gebruikelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om supplementen te gebruiken. Wil jij hier meer informatie over? Kijk dan op het internet naar supplementen die ervoor zorgen dat je meer spiermassa zult krijgen.

Je benen trainen is belangrijk

Als je spiermassa op wilt bouwen is het van groot belang dat je jouw benen ook traint. Als je namelijk niet je benen traint, zul je merken dat je minder snel zult groeien. Er zijn diverse wetenschappelijke artikelen waarin staat dat het noodzakelijk is dat je jouw benen traint om ervoor te zorgen dat je spiermassa zult opbouwen. Dit kun je het beste doen om een front squat uit te voeren. Bij de front squat pak je in tegenstelling tot de normale squat meer je benen waardoor je echt focus legt op je bovenbenen. Wil jij dus meer spiermassa krijgen? Dan is het zeker aan te raden om deze spieroefening te doen. Wil jij ook meer de achterkant en je billen meenemen? Dan is het aan te raden om de reguliere squat uit te voeren. Het advies is echter om de spiergroep voornamelijk aan de voorkant te pakken zodat je een andere oefeningen kunt gebruiken voor de achterkant.

Je borst trainen

Als je meer spiermassa wilt krijgen is het natuurlijk ook van belang dat je een grote borst krijgt. Om deze reden is het belangrijk dat je structureel je borstspieren pakt. Hierbij zijn diverse oefeningen mogelijk. Zo is het aan te raden om altijd ter bankdrukken. Hierbij is het van belang dat je altijd tussen de 6 en 8 reps per keer zit. Als je namelijk meer gaat doen zul je meer op spierverbranding zitten. Mocht je dus spiermassa aan willen komen is het aan te raden om het aantal herhalingen te minimaliseren zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik van supplementen

Als je meer spiermassa wilt krijgen, is het ook noodzakelijk dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Als je dit namelijk niet binnen krijgt kun je ook niets omzetten naar spiermassa. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van het gebruiken van supplementen als extra om je lichaam een extra boost te geven. Mocht je naar aanleiding hiervan nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen! Wij kijken graag naar jouw doelstellingen en passen op basis van jouw persoonlijke doelen de juiste supplementen samen. Dit kan van voeding tot energie zijn.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren.